28 apr 2020

Nationell företagsakut stödjer företag i kris

Nu finns en nationell företagsakut som kan stötta företag från olika delar av landet.

Covid-19 har orsakat en akut kris hos stora delar av det svenska näringslivet. Den Nationella företagsakuten ska stödja och komplettera de företagslotsar, företagsakuter och företagsjourer som finns runtom i landet genom att vara ett kunskapsstöd för dessa. Den ska också vara en nationell företagsakut som stödjer företag i kris.

Företag som har akuta problem med anledning av covid-19 är välkomna att ringa 010-241 13 00, öppettider är vardagar klockan 8 – 16. Det finns även en webbsida, www.nationellaforetagsakuten.se, med bland annat kontaktuppgifter och ”frågor och svar”.

Den Nationella företagsakuten drivs av Region Jönköpings län och finansieras via Tillväxtverket.

Publicerad 28 apr 2020 03:21
Senast uppdaterad 28 apr 2020 03:30